Sagen: Frank ønskede at få klarlagt sin anetavle, og det specielle ved hans slægt var, at hans oldemor var Antonina, en polsk roearbejder på Falster, der var blevet gift med en dansk mand, da hun var blevet gravid med ham. Så ud over at spore anerne i Danmark var det også nødvendigt at gennemføre slægtsforskning i Polen. Det lykkedes ved hjælp af lokale kræfter at få identificeret hendes slægt i Polen og stedfæstet dem til en lille by Babice uden for Krakow – og det var muligt at følge denne slægt tilbage til 1700-tallet, lige som det var tilfældet med den danske slægt.
Frank anbefaler: "Jeg er meget imponeret over, hvad du har fundet ud af. Din research og resultater er helt utrolige. Det var fantastisk at du var i stand til at finde så meget om min slægt, ikke blot i Danmark, men også i Polen. Det har givet mig så meget ny viden om min familie, som jeg er meget taknemlig for".
Sagen: Kims far var immigreret fra Danmark til USA hvor han havde slået sig ned og stiftet familie. Fra familien vidste Kim en del om hendes forældre og bedsteforældre i Danmark, men nu spekulerede Kim på hendes forfædre i Danmark. Hvor og hvordan havde de levet? Hvad kunne man finde ud af om deres historie? Efterforskningen afdækkede information om Kims forfædre i Danmark og Sverige tilbage til ca. 1750, hvor de havde levet, hvad de havde lavet og deres familier.
Kim anbefaler Per Andersen: "Jeg kan ikke takke dig nok for al den information du har fundet. Dette er pragtfuld information og det er fantastisk, at du har været i stand til at hjælpe mig med at forstå mine rødder i Danmark og Sverige."
Sagen: Bodil længe forgæves forsøgt at finde sine aner efter sine oldeforældre, der havde boet i København. Hendes oldefar kom fra Vordingborg-egnen, mens hendes oldemor var født i København som datter af en skrædder i København og hans svenske hustru. Det lykkedes at beskrive oldeforældrenes liv samt anerne et par generationer tilbage i både Danmark og Sverige.
Bodil anbefaler: "Jeg siger dig et stort tak for det du har lavet til mig. Det er da helt fantastisk,at du kan finde så meget. Det ville jeg aldrig selv have fundet, tusind tak."
Sagen: Pia vidste, at en af hendes aner, Peter Lander, var blevet gift i København i 1797. Men hvem var denne Peter Lander, og hvor var han kommet fra? En række kilder på Rigsarkivet og Stadsarkivet i København blev undersøgt, og gennem de fundne spor blev det sandsynliggjort, at Peter Lander var den Johan Peter Valentin Landes, der blev døbt den 16. marts 1773 i Frederiks Tyske menighed som søn af Frederik Landes ved det Holstenske Regiment.
Pia anbefaler Per Andersen: "1000 tak for hjælpen, som jeg er rigtig glad for. Dine grundige undersøgelser har bragt mig videre i min jagt på mine aner."
Sagen: Slægtsforskeren Rune bor i Norge og har blandt andet arbejdet med at finde efterslægten til familiens stamfader, Peter Hammer. Her var udfordringen, at to af Peter Hammers børnebørn (piger) omkring 1800 flyttede til København og blev gifte der. Jeg efterforskede derfor alle efterkommere efter disse to piger op til nutiden, hvilket resulterede i en efterslægtstavle med omkring 200 efterkommere i Danmark, USA og Australien.
Rune anbefaler Per Andersen: ”Mange tusen takk for ditt flotte arbeide angående Hammer slekten i Norge og Danmark. Jeg gir dig herved mine beste anbefalinger angaaende slektforskning i Danmark.”
Sagen: Signe vidste, at hendes oldefar var kirkegårdsgraver i Kolding, men ellers vidste hun ikke meget om hans baggrund og slægt. Opgaven var derfor at undersøge oldefarens slægtsbaggrund. Resultatet blev en anetavle tilbage til starten af 1700-tallet, og da der blandt anerne var både skolelærere og gårdejere, var det muligt at beskrive deres liv i nærmere detaljer. Foruden anetavlen blev det derfor også til en spændende fortælling på godt 20 sider om slægten.